zo 21 januari 2018, 15:25 uur

President Turkije brengt staatsbezoek aan Nederland

Van 17 tot en met 19 april brengt president Abdullah Gül van Turkije een staatsbezoek aan Nederland. Hij verricht de officiële opening van de tentoonstelling De Kamer van de Levantse Handel in het Amsterdam Museum en van de expositie van Turkse moderne en hedendaagse kunst in het Bonnefantenmuseum in Maastricht.

Deze laatste tentoonstelling bevat onder meer kunstwerken uit de collectie van de Centrale Bank van Turkije. Tevens opent hij het Turkse Paviljoen op de Floriade in Venlo.

Het staatsbezoek van President Gül aan Nederland in april is een van de hoogtepunten van de viering van het 400-jarig bestaan van diplomatieke betrekkingen tussen beide landen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl