zo 21 januari 2018, 15:32 uur

Turkse minister Ahmet Davutoglu bezoekt Nederland

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu is dinsdag 6 maart in Nederland op uitnodiging van minister Rosenthal. Het bezoek vindt plaats in het kader van de Nederlands-Turkse samenwerking in de zogeheten jaarlijkse Wittenburgconferentie.

De ministers houden uitvoerige besprekingen, onder meer over het ‘Bilaterale Jaar Nederland – Turkije’ (2012: 400 jaar betrekkingen), economische samenwerking en actuele politieke kwesties zoals de EU-hervormingen in Turkije en de ontwikkelingen in het Midden-Oosten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl