ma 22 januari 2018, 03:40 uur

Turkse inlichtingenofficieren vast in Syrië

Meer dan 40 Turkse inlichtingenofficieren zijn gevangen genomen door het Syrische leger. Dat meldt de Israëlische nieuwssite Haaretz dit weekend. Volgens de krant voert Turkije momenteel intensieve onderhandelingen met Syrië, met het oog op de vrijlating van de officieren.

Syrië, aan de andere kant, zegt dat vrijlating van de de Turken mogelijk is onder voorwaarde dat Turkije Syrische officieren en soldaten uitlevert. Deze waren overgelopen uit het Syrische leger, om de oppositie te steunen, en bevinden zich momenteel in Turkije.

De Turkse regering heeft deze eis van Syrië inmiddels afgewezen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl