vr 19 januari 2018, 12:42 uur

Albayrak dient klacht in tegen de NOS

Nurten Albayrak dient een klacht in tegen de NOS bij de Raad voor de Journalistiek. De op non-actief gezette directeur van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers vindt dat er schade is toegebracht aan haar persoonlijke en professionele reputatie. Dat meldt de NOS zelf.

In september bracht de NOS naar buiten dat de bedrijfscultuur onder Albayrak ernstig was verziekt. Daarna werd ze op non-actief gesteld, omdat ze minister Leers onjuist zou hebben geïnformeerd, onder meer over haar inkomen.

Vorige week bepaalde de rechter dat Albayrak op 1 maart weer aan de slag mag, maar de OR is daartegen.Er zijn 5 reacties

 1. Melike
  Geplaatst op 18 januari 2012 om 1:06 am uur.

  Kijk nou mensen, dit bedoelen we met racisme. Ze proberen Albayrak onderuit te halen omdat ze een buitenlands komaf heeft. Ayaan hirsi ali daha taniyormusunuz? Onuda onderuit halen yapmaya calistirdilar ve yanlis dogum tarih sebebiyle onu cikartmak icin neler yaptilar, ve bak nasilda cikardilar. Is toch onzin, alleen om geboortedatum?Hetzelfde proberen ze nu met Albayrak, alleen dan via een andere weg. Ik heb veel respect voor Albayrak, ze is namelijk een sterke vrouw. Ze komt hier wel doorheen.

 2. betalen betalen betalen
  Geplaatst op 18 januari 2012 om 7:45 am uur.

  SCHADEVERGOEDING EISEN!!!

 3. Yon
  Geplaatst op 18 januari 2012 om 2:45 pm uur.

  boontje komt om z’n loontje, nurten je bent een schande voor Turken!! je hebt niet alleen je reputatie om zeep geholpen maar ook turken zelf!

 4. Melike
  Geplaatst op 18 januari 2012 om 4:33 pm uur.

  Yon, je kan niet eens toetreden tot de politiek met je mislukte praatjes.

 5. marry
  Geplaatst op 18 januari 2012 om 4:48 pm uur.

  Wacht is af wat uit dat onderzoek komt dan zomaar klakkeloos het opnemen voor deze dame.. alleen omdat ze Turkse roots heeft. Er zijn heel veel mensen die politiek of anderszins een prachtige baan hebben in dit land en die een ander kleurtje danwel andere roots hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl