ma 22 januari 2018, 03:38 uur

Turkije koopt eerste twee Joint Strike Fighters

Turkije heeft twee Joint Strike Fighters van de Amerikaanse fabrikant Lockheed Martin gekocht. De regering in Ankara verklaarde donderdag dat het een signaal is dat ze blijft vasthouden aan het gevechtsvliegtuig. Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl. De Turken willen honderd nieuwe F-35A toestellen die de F-4’s en F-16’s moeten vervangen, schrijft de site.

Een F-35 kost nu per stuk meer dan honderd miljoen dollar (78 miljoen euro). Het Pentagon maakte vorige maand bekend dat er opnieuw technische problemen zijn gerezen en dat de productie vermoedelijk verder vertraging zal oplopen.(Bron/Lees verder: Luchtvaartnieuws.nl)Er is 1 reactie

  1. LaZKoPaT55
    Geplaatst op 6 januari 2012 om 4:49 am uur.

    way to go turkeyy!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl