zo 21 januari 2018, 15:20 uur

Luchtaanval Turkse leger: dertig doden

In het zuidoosten van Turkije zijn zeker dertig mensen om het leven gekomen bij een luchtaanval van het Turkse leger. Dat meldt de NOS vandaag. De actie was in de provincie Sirnak, bij de grens met Irak. Een lokale bestuurder zegt dat de slachtoffers smokkelaars waren, die illegaal brandstof en suiker van Irak naar Turkije brachten.

De groep zou uit zo’n veertig jongeren van 16 tot 20 jaar hebben bestaan. Of het echt smokkelaars waren, is niet duidelijk aldus de NOS. Turkse gevechtsvliegtuigen voeren in het gebied geregeld aanvallen uit op rebellen van de Koerdische terreurbeweging PKK. Mogelijk zijn de slachtoffers ook aangezien voor PKK-rebellen.(Bron/Lees verder: NOS)Er zijn 4 reacties

 1. RuthlessTyran
  Geplaatst op 29 december 2011 om 2:43 pm uur.

  Zo willen ze luchtaanvallen laten staken, niks ervan. Risico van smokkelen, eigen schuld.

 2. goede zaak
  Geplaatst op 29 december 2011 om 5:01 pm uur.

  eindelijk goed nieuws!

  Turkiye devam et met bombardementen.

  tsjaa vergissing de gitsin. foutje bedankt.

 3. jobb
  Geplaatst op 7 januari 2012 om 12:43 pm uur.

  nou die mensen hebben daar toch niks te zoeken eigen schuld een beetje stiekem smokkelen.. Iedereen zou wel denken dat die mensen terroristen waren. ik vind dit gewoon heel normaal turkse leger staat op nummer 5, ze hebben een heel sterk leger en dit stelt gewoon niks voor.

 4. K.Z
  Geplaatst op 17 januari 2012 om 1:09 am uur.

  eigenschuld wij Turken willen geen terrorisme in onze land wij staan voor VRIJHEID EN VREDE OP AARDE maar als deze mensen aan onze lontje zitten kunnen we vervelend tekeer gaan ISLAM IS GEEN TERRORISME ISLAM IS VREDE voor de mensen die het niet weten Als een arabier dit leest een moslim mag nooit zelf moord plegen met een bom om de nek een moslim mag niemand pijn doen als die gene ook niets bij jou doet
  ALS EEN MOSLIM EET EN ZN BUURMAN HONGER LEID DAN HOORT DIE MOSLIM NIET BIJ ONS OOK AL IS JE BUURMAN CHRISTELIJK OF GELOOFT NERGENS IN JE MOET ZN MAAG VULLEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl