zo 21 januari 2018, 15:31 uur

24 doden na verkeersongeval in Turkije

Door een botsing tussen een vrachtwagen en een bus zijn gisteren in het zuidoosten van Turkije 24 mensen omgekomen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Volgens provinciale gouverneur Mustafa Toprak had het ongeval plaats bij Salat in de provincie Diyarbakir. Acht mensen raakten gewond, berichtte de televisie.

Ernstige verkeersongevallen komen veelvuldig voor in Turkije om dat verkeersregels vaak worden genegeerd schrijft de krant. Vorig jaar vielen er in Turkije 4000 doden in het verkeer en raakten 211.000 mensen gewond. Er waren meer dan 1,1 miljoen verkeersongevallen. (Bron/Lees verder: www.ad.nl )Er is 1 reactie

  1. MaTkap
    Geplaatst op 22 december 2011 om 11:16 am uur.

    bati da insanlar kazara olurler. Turkiye ve Islam ulkelerinde insanlar kazara yasiyorlar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl