di 16 januari 2018, 09:00 uur

Turkije pakt weer journalisten op

De Turkse politie heeft gisteren opnieuw veertig mensen opgepakt in het kader van zijn strijd tegen het ‘terrorisme’ van de Koerdische PKK. Onder de gearresteerden zijn ook veel journalisten meldt het NRC Handelsblad. Volgens Turkije behoren de vandaag gearresteerden journalisten tot de “pers- en propagandavleugel” van een Koerdische terrorismegroep.

Onder de journalisten die zijn opgepakt is onder meer een fotograaf van het Franse persbureau AFP. Volgens de organisatie Human Rights Watch lijkt het erop dat simpelweg alle pro-Koerdische media momenteel doelwit zijn van de Turkse regering meldt de krant. (Bron/Lees verder op www.nrc.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl