di 16 januari 2018, 08:58 uur

Lening voor afkoop dienstplicht Turken afgeschaft

Defensie mag niet langer geld lenen aan Turks-Nederlandse werknemers die hun dienstplicht in Turkije af willen kopen. Ook mag Defensie hen niet langer doorbetalen tijdens de vervulling van de dienstplicht.
Die wens heeft de Tweede Kamer vandaag uitgesproken meldt het Algemeen Dagblad.

PVV-Kamerlid Marcial Hernandez had gevraagd om afschaffing van de regeling voor Turkse Nederlanders bij Defensie. Hij zou graag zien dat Turkse Nederlanders hun Turkse paspoort inleveren om onder de dienstplicht uit te komen.(Bron/Lees verder: Algemeen Dagblad)Er is 1 reactie

  1. RuthlessTyran
    Geplaatst op 24 december 2011 om 3:29 pm uur.

    Beter, nu kunnen we weten wie een landverrader is en wie niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl