zo 21 januari 2018, 15:32 uur

Kaper Turkse veerboot doodgeschoten

Turkse veiligheidstroepen hebben de kaper van een veerboot in de Zee van Marmara doodgeschoten. Hij bleek de boot met 18 passagiers en 6 bemanningsleden in zijn eentje te hebben gekaapt. De man had 450 gram springstof bij zich. Eerder was gemeld dat hij nep-explosieven had.

De kaping begon gistermiddag, na vertrek uit de havenstad Izmit. De kaper, een Koerdische extremist van 46, wilde naar het eiland Imrali, waar PKK-leider Öcalan gevangen zit. Toen de brandstof opraakte, ging de veerboot voor anker.

Turkse troepen gingen vannacht aan boord en doodden de kaper. Alle andere opvarenden zouden ongedeerd zijn.Er is 1 reactie

  1. LocalChief
    Geplaatst op 15 november 2011 om 5:30 am uur.

    HELAL !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl