zo 21 januari 2018, 15:21 uur

Turkije staakt zoektocht overlevenden

In Turkije wordt de zoektocht naar overlevenden van de zware aardbeving na vandaag opgegeven. Dat heeft de Turkse vicepremier gezegd. De laatste reddingsteams vertrekken vanavond uit de stad Ercis, een van de zwaarst getroffen plaatsen. De hulpverleners gaan hun aandacht dan richten op de overlevenden.

Duizenden van hen bivakkeren in tenten in de sneeuw en vrieskou. De afgelopen dagen zijn nog bijna 200 overlevenden onder het puin vandaan gehaald. Het officiële dodental van de beving in Zuidoost-Turkije van zondag is intussen opgelopen tot 582.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl