vr 19 januari 2018, 06:40 uur

Jongen ruim 100 uur na Turkse aardbeving gered

Turkse reddingswerkers hebben donderdagnacht in de stad Ercis een 13-jarige jongen gered. Hij had ruim honderd uur onder het puin gelegen van een flatgebouw dat bij de aardbeving van zondag was ingestort.
De jongen, Ferhat Tokay, werd met een brace om zijn nek afgevoerd naar een veldhospitaal. Hij leek bij kennis te zijn.

Volgens het persbureau Anatolia was de jongen gewond, maar verdere bijzonderheden over zijn toestand waren niet bekend. De beving van zondag heeft zeker 550 levens geëist. Sinds de beving zijn 187 mensen uit het puin gered. Volgens de Turkse rampendienst AFAD raakten meer dan 2300 mensen gewond. Duizenden zijn dakloos. (Via: Nieuws.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl