wo 17 januari 2018, 05:49 uur

Overlevenden aardbeving gevonden; dodental nu 432

In het oosten van Turkije zijn een vrouw en haar twee weken oude baby levend onder het puin van een ingestort huis vandaan gehaald. Eerst werd het kind gevonden, enkele uren later de moeder. Ze werden gevonden in Ercis, een van de zwaarst getroffen plaatsen. Moeder en baby zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Vanochtend zijn volgens Turkse media nog vijf mensen levend gevonden. Autoriteiten blijven hopen dat mensen met hun mobiele telefoon laten weten waar ze zitten. Het dodental van de aardbeving zondag in het oosten van Turkije is opgelopen tot 432.

Het kantoor van premier Recep Tayyip Erdogan zei ook dat zeker 1352 mensen gewond zijn geraakt bij de aardbeving met een kracht van 7,2. Het Rode Kruis is bang dat dat aantal nog flink zal oplopen, omdat honderden, mogelijk duizenden lichamen nog onder het puin van ingestorte gebouwen bedolven liggen.Er is 1 reactie

  1. hasan
    Geplaatst op 26 oktober 2011 om 9:37 am uur.

    Aglama sirasi onlarda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl