zo 17 december 2017, 22:18 uur

Vijf Turkse politieagenten gedood

In Zuidoost-Turkije zijn bij een aanval van Koerdische rebellen vijf Turkse politieagenten om het leven gekomen en negen gewond geraakt. Drie guerrillastrijders kwamen ook om meldt de NOS. De aanval op een politiebureau in de provincie Siirt komt op een moment dat de spanning tussen de Koerdische PKK en het Turkse leger weer is opgelopen.

Na aanslagen van de PKK heeft het Turkse leger teruggeslagen met bombardementen op doelen van de PKK in het noorden van Irak. Turkse media melden dat de gevechten bij de politiepost nog aan de gang zijn.Er zijn 4 reacties

 1. hasan
  Geplaatst op 25 september 2011 om 3:08 pm uur.

  Dankzij die terreur hebben miljoenen een betaalde baan bij de veiligheidsdiensten(politie, leger, geheime dienst etc.). Stel eens voor dat die terreur er niet meer was, dan zouden ze allemaal werkloos worden.

 2. Erdal
  Geplaatst op 25 september 2011 om 5:05 pm uur.

  Goh Hasan je benaderd het weer eens van de positieve kant, ik wil jou wel horen piepen als het een oma, tante neef, nichtje van jou waren omgekomen bij een dergelijke aanslag.

  maar het klopt wel dat het tot meer banen leidt. Zo hebben hoge pieten in het Turkse leger destijds ook er zelf voor gezord dat de PKK bleef bestaan zodat zij dubbel betaald konden worden.

 3. zeg maar
  Geplaatst op 25 september 2011 om 5:18 pm uur.

  jullie mogen zeggen wat jullie willen alles draait om GELD
  HERSEY PARA HERSEY
  DE REDEN VAN ALLES IS GELD

 4. Erdal
  Geplaatst op 25 september 2011 om 6:38 pm uur.

  @ Zeg maar

  Dat is toch ook wat wij zeggen… maar neyse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl