do 18 januari 2018, 05:08 uur

Politie Turkije onderzoekt ook Galatasaray

Een topfunctionaris van Galatasaray wordt door de Turkse politie ondervraagd in het omkopingsschandaal dat het land bezighoudt. Dat meldt de Turkse club. Bülent Tulun werkt volgens een woordvoerder van de club uit Istanbul volledig mee met de politie. Die verklaring bracht Galatasaray naar buiten nadat er nieuwsberichten verschenen dat de politie bij de club was binnengevallen.

Volgens berichten in de Turkse krant Hürriyet onderzoekt de politie nu ook het seizoen 2005-2006. Toen werd Galatasaray kampioen nadat Fenerbahçe in de laatste wedstrijd gelijkspeelde tegen Denizlispor. De krant gaf echter niet aan waar die informatie vandaan komt.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl