do 18 januari 2018, 06:59 uur

Turkije pakt verdachten al-Qaeda op

De Turkse politie zegt een ophanden zijnde aanval van de terreurbeweging al-Qaeda te hebben gedwarsboomd. Dat maakte het ministerie van Binnenlandse Zaken dinsdag bekend. De politie pakte de afgelopen twee dagen 15 vermeende al-Qaedaleden op en nam wapens, munitie en documenten in beslag.

De arrestaties werden gedaan in en om de hoofdstad Ankara en in de noordwestelijke steden Bursa en Yalova. Een aan Al-Qaeda gelieerde groep zou in Turkije verantwoordelijk zijn voor een reeks aanslagen in 2003 in Istanbul, waarbij 63 mensen omkwamen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl