vr 19 januari 2018, 12:24 uur

Voorzitter Fenerbahçe schuldig aan omkoping

Voorzitter Aziz Yildirim van voetbalclub Fenerbahçe is door de rechtbank schuldig bevonden aan het manipuleren van competitiewedstrijden. Dat meldde de Turkse televisie zondag. Yildirim zat al vast op verdenking van omkooppraktijken. Hij werd een dag na zijn arrestatie opgenomen in het ziekenhuis.

Ook vicevoorzitter Sekip Mosturoglu van Fenerbahçe behoort tot de verdachten. De aandacht richt zich ook op andere clubs. Zo zit onder meer een doelman van Sivasspor vast. Ook moet een oud-international van Turkije de cel in, evenals de oud-voorzitter van Diyarbakirspor en Giresunspor.

De grote schoonmaakactie in het Turkse voetbal heeft tot zover 26 ‘slachtoffers’ opgeleverd. Mogelijk kost de veroordeling van voorzitter Yildirim Fenerbahçe de onlangs veroverde landstitel.Er is 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl