vr 19 januari 2018, 06:32 uur

Twijfels over doodsoorzaak Turkse arrestant

Een paar honderd familieleden en vrienden van Ihsan Gürz, de 22 jarige Heemskerker die zaterdagnacht na zijn arrestatie overleed, hebben een demonstratieve tocht gehouden maar het politiebureau. Het ging er vreedzaam aan toe voor de deur van het bureau aan de Laan der Nederlanden. Er werd geklapt. Het was een een emotionele bijeenkomst.

Het lichaam van de overledene was eerder op de dag door justitie vrijgegeven. Hij wordt begraven in Turkije. Bij zijn vrienden zijn grote twijfels over de doodsoorzaak. Zij spreken van grove nalatigheid van de politie.Er zijn 5 reacties

 1. tolga
  Geplaatst op 7 juli 2011 om 8:16 am uur.

  waar gaat NEDERLAND heen??
  alles komt door medya cda en pvv
  buitenladers! uitkering!islam dat islam dit! en ja uiteindelijk dit hebben we!!CDA MOET ECHT BLIJ ZIJN…ZE HEBBEN TUSSEN MENSEN HAAT VEROORZAKT!

 2. ali
  Geplaatst op 7 juli 2011 om 11:37 am uur.

  wrm is dit wel op het turkse nieuws en niet op het nederlansdse?

 3. hatice
  Geplaatst op 7 juli 2011 om 2:10 pm uur.

  misschien is het Turkse nieuws weer veels te vroeg met conclusies trekken…Er zijn nu al tig voorbeelden van meteen roepen (racistische brand in duitsland – wat blijkt, hetw as eerwraak. Piloten waren geweldig, wat blijkt, dat klopt ook niet helemaal…Turkse nieuws is in zijn algemeenheid wat De telegraaf hier ook wel eens doet. Tendentieus, stemmingmakerij en populistisch!

 4. Gadamer
  Geplaatst op 7 juli 2011 om 3:32 pm uur.

  Klopt Hatice….Turken zijn dol op conspiracy theories en trekken graag a la minute conclusies…Fout fout fout want stemmingmakerij brengt nooit iets goeds….Het is wel van belang dat er goed en op een zo n objectief mogelijke manier onderzoek verricht wordt en dat men niet zoals de Ä°sraeliers partijdig te werk gaat.

 5. Ali Haydar
  Geplaatst op 8 juli 2011 om 7:03 pm uur.

  Ja Hatice je lult alleen maar . Piloten moesten zeker opstaan en naar beneden kijken ipv een waarschuwing vanuit vluvhthaven visueel of dmv radar.
  En gadamer a la minute conclusies zijn beter dan silent for ever censuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl