wo 17 januari 2018, 05:47 uur

Dalyan beste strandbestemming van Europa

De Turkse badplaats Dalyan komt als beste strandbestemming van Europa uit de bus. Zo blijkt uit gezamenlijk onderzoek van vakantiebeoordelingssite Zoover en weerbedrijf WeerOnline.nl, waarbij gekeken werd naar duizenden beoordelingen van stranden, de plaatselijke weersomstandigheden en de waardering van strandbestemmingen.

De plaats Dalyan ligt aan de Lycische kust en is een beschermd natuurgebied. Hoogbouw komt er niet voor en de bestemming staat bekend om de rotsgraven en vele schildpadden die de plaats als broedplaats uitkiezen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl