ma 18 december 2017, 21:26 uur

Vermiste Nederlander in Turkije dood gevonden

De Nederlander Bart Koster (53) die sinds donderdag in Turkije werd vermist, is dood gevonden. Dat heeft het Korps landelijke politiediensten (KLPD) vandaag laten weten. Volgens De Telegraaf is zijn lichaam aangetroffen buiten de badplaats Marmaris waar Koster en zijn vrouw Mireille (42) samen op vakantie waren.

De Turkse politie onderzoekt de toedracht. Over de doodsoorzaak en omstandigheden waaronder de Nederlander is gevonden, is op dit moment nog niets bekend. Turkse media melden dat de man van een rots zou zijn gevallen. Een reddingshond zou de man hebben gevonden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl