ma 18 december 2017, 17:48 uur

Terim voor derde maal trainer Galatasaray

Fatih Terim wordt voor de derde keer trainer van Galatasaray. Dat maakte de Turkse club donderdagavond bekend. De voormalige bondscoach van Turkije volgt Bülent Ünder op, die in maart de ontslagen Gheorghe Hagi verving. Galatasaray heeft ook aanvaller Johan Elmander aangetrokken meldt Novum Nieuws.

Trainer Terim moet Galatasaray weer succesvol maken. De Turkse club, waar Frank Rijkaard vorig jaar oktober werd ontslagen, presteert dit seizoen teleurstellend met een negende plaats in de competitie.Er is 1 reactie

  1. hatice
    Geplaatst op 26 mei 2011 om 3:09 am uur.

    gaat nie lukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl