vr 19 januari 2018, 12:38 uur

Bomexplosie in Zuid-Turkse havenstad

Bij een bomexplosie in de buurt van een politiebureau in de Zuid-Turkse havenstad Mersin zijn dinsdag twee gewonden gevallen. Dit meldt het Turkse persbureau Anatolia. De politie vermoedt dat het gaat om de vroegtijdige ontploffing van een bom die de beide mannen hadden gefabriceerd en van plan waren te gebruiken voor een aanslag. Een van de gewonden verloor zijn hand bij de explosie.

In Mersin aan de Middellandse Zee worden de laatste tijd vaker bomaanslagen gepleegd door Koerdische activisten die strijden voor een onafhankelijk Koerdistan in het zuidoosten van Turkije schrijft Nieuws.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl