wo 17 januari 2018, 05:55 uur

EU breidt strenge bewaking Turkse grens uit

De Europese Unie (EU) gaat de grens met Turkije strenger bewaken om zo de toestroom van illegalen in te perken. Na succesvol strenger toezicht op de Griekse grens, gaat de EU nu ook in Bulgarije intensiever controleren. De zogeheten Operatie Poseidon is woensdag van start gegaan meldt Elsevier.

Eurocommissaris Cecilia Malmström (‘Binnenlandse Zaken’) hoopt dat Poseidon voor continuïteit zorgt bij de inspanningen illegale immigratie te voorkomen. Griekenland kon de massale toestroom van vluchtelingen over de slecht bewaakte grens met Turkije niet meer aan.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl