wo 17 januari 2018, 19:15 uur

‘Tolerantie en respect in de wederzijdse verhoudingen’

Waarnemend burgemeester van Epe Hans van der Hoeve(VVD), verrichtte afgelopen week de opening van de aanbouw van de moskee Sultan Ahmet samen met de Turkse Consul generaal. Van der Hoeve benadrukte hierbij tolerantie en respect in de wederzijdse verhoudingen. Dat meldt de lokale nieuwssite veluweland.nl.

De waarnemend burgemeester gaf in december bij zijn aantreden te kennen dat hij snel met allerlei groeperingen en instellingen in de gemeente wilde kennis maken. Hij werd wat de Turkse samenleving betreft op zijn wenken bediend bij de feestelijkheden in Vaassen. Lees verder…Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl