wo 17 januari 2018, 06:03 uur

VVD wil Turkije ‘tot de orde roepen’

Turkije moet onmiddellijk stoppen om zich te bemoeien met de integratie van Turken in de Nederlandse samenleving. Dat eist de VVD. De liberalen willen opheldering van minister Leers (Immigratie en Asiel) en minister Rosenthal (Buitenlandse Zaken) over de uitlatingen van hun Turkse collega Faruk Çelik die zich negatief uitliet over de integratiekansen van Turken in Nederland.

Volgens Çelik, die verantwoordelijk is voor overzeese Turken, is het in zijn ogen harde Nederlandse integratie- en immigratiebeleid een belangrijke reden voor de problemen die veel Turks-Nederlandse jongeren ondervinden. Volgens VVD Kamerlid Ten Broeke is juist de sterke band met Turkije en Turks georiënteerde organisaties een rem op de integratie van Turkse Nederlanders.Er is 1 reactie

  1. Sami Sari
    Geplaatst op 20 januari 2011 om 12:57 am uur.

    Als Turkije moet stoppen met bemoeien dan moet Nederland ophouden met hun racistische houding tegenover Turken die om Nederland te bevrijden hun eigen rijk hebben verwoest !!! Nu zijn het shell en bp die de olie grati meenemen die eigenlijk turks eigendom was !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl