do 18 januari 2018, 04:56 uur

Turkse ‘dokter Frankenstein’ opgepakt

Yusuf Ercin Sönmez, een Turkse arts die gezocht werd voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij een orgaanhandel in Kosovo, is gearresteerd in Istanboel. Sönmez werd ook wel ‘dokter Frankenstein’ genoemd. Hij stond geseind bij Interpol en er werd al jaren naar hem gezocht, meldt De Standaard.

Dinsdagavond werd hij door de politie opgepakt in een villa in Istanboel. De chirurg moet woensdag voor een rechtbank verschijnen. Hij wordt beschuldigd van orgaanhandel en illegale transplantaties in Kosovo en Azerbeidzjan.Er is 1 reactie

 1. Azra
  Geplaatst op 31 januari 2011 om 9:47 am uur.

  Het is geen Arerbeidzjan maar Azarbaycan!
  En geen istanboel maar Istanbul.
  En geen Turkije maar Türkiye!

  Waarom moet nederland alles op zijn eigen
  manier schrijven, en niet zoals het werkelijk hoort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl