zo 17 december 2017, 03:13 uur

Turkse studenten weer slaags met politie

De Turkse politie heeft woensdag traangas en waterkanonnen ingezet om te voorkomen dat linkse studenten een anti-regeringsbetoging hielden in de hoofdstad Ankara. Ten minste een iemand, een cameraman, raakte gewond. De studenten wilden optrekken naar het hoofdkwartier van de regerende centrumrechtse AK-partij van premier Recep Tayyip Erdogan.

e eisen hervormingen van de universiteiten en protesteren tegen hardhandige politieoptredens tegen recente protestmarsen. De ongeveer vijfhonderd studenten die zich bij de Technische Universiteit van het Midden-Oosten hadden verzameld, werden echter meteen tegengehouden. Ze bekogelden de politie met stenen en plastic flessen.Er zijn 3 reacties

 1. hadise
  Geplaatst op 6 januari 2011 om 1:29 pm uur.

  als men nou eens zou aantonen dat men niet gewelddadig was, dan was hun punt voor de hele wereld duidelijk geweest. Maar ze zijn zo dom dat ze gewelddadig demonstreren tegen geweld door de politie. dan krijg je dit, helaas!

 2. jo
  Geplaatst op 9 januari 2011 om 11:55 pm uur.

  helaas pindakaas

 3. Gorkum
  Geplaatst op 10 januari 2011 om 1:23 am uur.

  Ze gaan zich wat meer Europees gedragen. Studenten gooien stenen en plastic flessen en de politie schiet niet met scherp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl