zo 17 december 2017, 03:17 uur

Nederlandse clubs trainen in Turkije

De selectie van voetbalclub Heracles Almelo is gisteravond (dinsdag) laat aangekomen in het Turkse Belek. De ploeg houdt daar de komende week een trainingskamp. Vandaag staat de eerste training op het programma. Op donderdag 6 januari zal een oefenduel gespeeld worden tegen Bursaspor en op zaterdag 8 januari 2011 tegen Gençlerbirligi.

Heracles is met 27 spelers afgereisd naar de Turkse Riviera; jeugdspeler Thomas Bruns, die in de winterstop werd vastgelegd, is de enige nieuweling. Heracles keert volgende week dinsdag terug naar Nederland.

Ook Ajax reist komende zaterdag af naar Turkije voor een trainingskamp. Daar gaan de Ajacieden zich voorbereiden op de tweede helft van het voetbalseizoen. Die voorbereiding wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Galatasaray op zaterdag 15 januari.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl