di 16 januari 2018, 08:58 uur

Schietpartij Osdorp was afrekening

De moord in november in de Amsterdamse wijk Osdorp waarbij de 32-jarige Cüneyit Gökalp uit Zaandam werd doodgeschoten, blijkt een afrekening in het criminele circuit te zijn geweest. Dat maakte de politie maandag bekend. De politie heeft nog niemand aangehouden voor de liquidatie. Opsporing Verzocht besteedt vandaag (dinsdagavond) aandacht aan de zaak.

Het slachtoffer werd op 6 november doodgeschoten in de Martini van Geffenstraat in het westen van de stad. Bewakingscamera’s legden vast hoe de daders in een gestolen witte Seat naar die straat reden. Die auto werd anderhalve dag later brandend teruggevonden. Getuigen zagen daarbij twee jongens weglopen.

De politie hoopt dat mensen meer informatie hebben over de moord op Cüneyit Gökalp of over de brandstichting in de vluchtauto. Ook wil de politie te weten komen waarmee het slachtoffer zich in de periode voorafgaand aan de moord heeft beziggehouden en met wie hij de avond van de moord had afgesproken.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl