vr 19 januari 2018, 06:31 uur

Turkse politie voorkomt aanslag Nieuwjaar

De Turkse politie heeft tien personen opgepakt die banden zouden hebben met het terreurnetwerk al-Qaeda en een aanslag voorbereidden rond Nieuwjaar. Dat heeft het persbureau Anatolia vrijdag gemeld. Acht van de tien werden woensdag gearresteerd in de stad Bursa in het noordwesten van Turkije.

De twee anderen werden opgepakt in Istanbul en zijn naar Bursa overgebracht, waar alle tien vrijdag worden voorgeleid. De Turkse politie heeft dit jaar vaker militante moslims opgepakt die banden met al-Qaeda zouden hebben. Slechts zelden worden details gegeven.Er is 1 reactie

  1. hadise
    Geplaatst op 2 januari 2011 om 4:52 pm uur.

    details? hoezo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl