ma 18 december 2017, 15:50 uur

Ajax opent Turk Telekom Arena

Ajax opent begin volgend jaar het nieuwe stadion van Galatasaray. Op 15 januari oefent de ploeg van trainer Frank de Boer tegen de Turken in hun nieuwe onderkomen, de Turk Telekom Arena. Dat maakte de Amsterdamse club vandaag bekend op de website. Ajax start op 4 januari met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Internationals Maarten Stekelenburg, Demy de Zeeuw en Gregory van der Wiel sluiten later aan bij de ploeg. Voordat de ploeg naar Turkije afreist staat nog een uitstap naar Duitsland gepland. Op 8 januari oefent Ajax tegen Hamburger SV van onder anderen Ruud van Nistelrooij en Eljero Elia.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl