do 18 januari 2018, 06:55 uur

Theater Tournee Üstün Dökmen

Ãœstün Dökmen is wellicht het beste te vergelijken met de eveneens veelzijdige en maatschappelijk geëngageerde cabaretier Freek de Jonge. Hij heeft jarenlang diverse educatieve, cabareteske programma’s gepresenteerd op diverse Turkse TV-zenders maar richt zich tegenwoordig vooral op het cabareteske tv-programma Kücük Seyler (Kleine dingen).

In februari 2011 start een theater Tournee. Küçük Seyler is een programma met improvisaties en cabareteske acts over man/vrouw relaties, de rolverdeling binnen het gezin, het generatieconflict, tradities en vooroordelen. Waar Dökmen ook komt, de lachspiegel die hij zijn publiek voorhoudt zal herkenning oproepen bij jong en oud, hoog- en laagopgeleid, vrouw en man.

Let op: Turks gesproken, geen boventiteling.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl