zo 17 december 2017, 22:17 uur

Ruzie trainers om functie bij Galatasaray

Frank Rijkaard en Johan Neeskens praten niet meer met elkaar. Volgens Turkse media, waaronder de grote krant Hürriyet, is Rijkaard woedend dat zijn trouwe assistent van de voorbije jaren achter zijn rug om is benaderd voor de rol van hoofdtrainer van Galatasaray. Dat gebeurde vlak voor het ontslag van het duo bij de Turkse topclub op 20 oktober schrijft het Algemeen Dagblad.

Turkse media publiceerden zaterdag over de actie van Galatasaray-voorzitter Adnan Polat die Neeskens aanbood Rijkaard te vervangen als trainer. Neeskens zou dat bod hebben geaccepteerd, totdat Rijkaard enkele dagen later hoorde van de voor hem pijnlijke besprekingen. Daarop trok Rijkaard zijn conclusies en stapte, zogenaamd in goed overleg, op.

Lees verder in het Algemeen Dagblad.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl