di 16 januari 2018, 23:53 uur

Gewonden na instorting Turkse supermarkt

Zeker vijftien mensen zijn zaterdag zwaargewond geraakt doordat het dak van een Turkse supermarkt in Düsseldorf instortte. Dat meldde een woordvoerder van de brandweer in de Duitse stad, niet ver van de grens met Nederland. De Turkse supermarkt is gevestigd in een oude bioscoopzaal. De slachtoffers werden getroffen door vallende betonbrokken en delen van het houten plafond. Een aantal van hen raakte bedolven onder het puin.

Het is volgens de brandweer nog onduidelijk waardoor het dak van het pand het begeven heeft.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl