vr 19 januari 2018, 06:22 uur

Tien jaar geëist tegen broers B.

Justitie heeft vrijdag voor het gerechtshof in Arnhem tien en vijf jaar cel geëist tegen respectievelijk Saban en Hasan B. De broers, respectievelijk 39 en 45 jaar, worden verdacht van het leiderschap van een grootschalige, nietsontziende organisatie van vrouwenhandel. Dat meldt De Telegraaf.

Zij controleerden volgens het Openbaar Ministerie (OM) met geweld, bedreiging en intimidatie complete prostitutiegebieden in Nederland. Nog een vermeende bendeleider, de 37-jarige Bekir I., hoorde 8 jaar cel eisen. Tegen drie andere betrokkenen eiste justitie vijf, vier en tweeënhalf jaar.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl