do 18 januari 2018, 05:07 uur

Zelfmoordaanslag op Taksimplein Istanbul

Een zelfmoordaanslag op een druk plein in de Turkse miljoenenstad Istanbul heeft zondag vijftien mensen verwond, meldde de Turkse politie. De dader is omgekomen toen hij zich opblies. Zijn doelwit was kennelijk een politievoertuig. De gewonden zijn negen agenten en zes burgers, aldus de politiechef van Istanbul, Huseyin Capkin.

De aanslag was op het Taksimplein, een belangrijk knoop- en verzamelpunt in de gelijknamige drukke wijk in Europees Istanbul. Capkin zei dat de dader nog een explosief bij zich had, dat niet is ontploft. Hij vindt het nog te vroeg om te speculeren over de motieven van de dader(s).Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl