zo 17 december 2017, 03:21 uur

Schrijverstournee naar Turkije

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Winternachten een schrijverstournee naar Turkije. Anil Ramdas, Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr, schrijver en journalist Hassan Daoud uit Libanon en de Zuid-Afrikaanse dichteres Ronelda Kamfer treden van 31 oktober tot 6 november 2010 op in Istanbul en Antakya.

In Istanbul nemen de auteurs deel aan de tweede editie van het Tanpinar Festival. Ze treden op voor een algemeen publiek en voor studenten en nemen deel aan een schrijversconferentie met Turkse auteurs.

In Antakya – in Zuid-Oost Turkije – werkt Winternachten samen met de Antakya Biennale. Hier treden de auteurs samen op met schrijvers en dichters uit de regio. Ze zullen daar onder andere ook middelbare scholen en universiteiten bezoeken. De tournee wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en de Nederlandse Ambassade in Ankara.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl