zo 17 december 2017, 22:19 uur

Veel kritiek op bondscoach Turkije Hiddink

De Turkse sportpers heeft veel kritiek geuit op de Turkse bondscoach Guus Hiddink, na de 1-0 nederlaag van het land tegen Azerbeidzjan van dinsdag. Diverse media spreken van ‘schande’ tegen het kleinste land in de EK-kwalificatiegroep en verwijten de coach zijn huiswerk niet gedaan te hebben. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

In de commentaren wordt zelfs regelmatig tot het ontslag van Hiddink geëist. Ook wordt gesproken over het salaris van Hiddink. ,,Hij heeft zeven miljoen euro binnengehaald en dan krijgen we dit! Met óns geld maakt hij ons ten schande”, schrijft de Turkse krant Milliyet.

Lees het volledige artikel op de site van het Algemeen Dagblad.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl