di 16 januari 2018, 20:43 uur

Gewonden door turbulentie op vlucht Turkish Airlines

Vier passagiers en vier bemanningsleden van een vliegtuig van Turkish Airlines zijn gewond geraakt toen het toestel zondag tijdens een vlucht van Istanbul naar Tunis te maken kreeg met turbulentie. Het Turkse persbureau Anatolia heeft dit gemeld. Twee gewonden moesten in het ziekenhuis worden behandeld.

De Airbus A330 had 230 passagiers en bemanningsleden aan boord.Er is 1 reactie

  1. h
    Geplaatst op 12 oktober 2010 om 5:41 pm uur.

    alweer een turks vliegtuig…waarom toch altijd turkse vliegtuigen? zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat Turkse piloten aanzienlijk vaker een militaire opleiding hebben gehad en daardoor wat meer ‘ mij lukt het wel’ gedrag vertonen. want ook hier weer betreft het personeel nata bene die het niet zo nauw neemt met de basis regels, namelijk riemen vast tijdens landen en turbulentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl