zo 17 december 2017, 22:25 uur

Vliegtuig Corendon naast de baan

Op Schiphol is een vliegtuig van de Turkse prijsvechter Corendon gisteravond bij de landing naast de baan beland. Er zijn geen gewonden. Volgens de luchthaven is er geen sprake van paniek of onrust. De Boeing 737-400 kwam uit Dalamen in Turkije. Er waren 166 passagiers aan boord. Het toestel landde rond 19.15 in Nederland.

Wat er is precies is misgegaan, is nog niet duidelijk. Het vliegtuig staat met een wiel in het gras. Er is voor inkomend en uitgaand vliegverkeer nog ieder een baan open. Het incident zou tot kleine vertragingen kunnen leiden.Er is 1 reactie

  1. Carlee
    Geplaatst op 2 juli 2015 om 8:25 am uur.

    I think you’ve just captured the answer perctfely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl