do 18 januari 2018, 04:52 uur

Gevoel van ‘uit’ spelen vanwege veel Turken

De Duitse bondscoach Joachim Löw vreest dat zijn elftal volgende week tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in Berlijn het gevoel krijgt ‘uit’ te spelen. “Er wonen heel veel Turken in Berlijn en de verwachting is dat zij de helft van het stadion bevolken”, zei Löw volgens De Telegraaf.

De bondscoach van de ‘Mannschaft’ verwees naar een eerdere confrontatie tussen beide landen in München. “Ik was als toeschouwer aanwezig bij de kwalificatiewedstrijd voor het EK 2000 in München en daar leek het net een uitwedstrijd voor Duitsland”.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl