zo 17 december 2017, 22:23 uur

Gewonden bij aanslag in Turkije

Bij een bomexplosie in het zuidoosten van Turkije zijn vrijdag tien mensen gewond geraakt, onder wie zes agenten. Dat heeft de Turkse zender NTV gemeld. De aanslag werd gepleegd tijdens de begrafenis van een slachtoffer van een aanslag die donderdag werd gepleegd. De explosie vond plaats in het dorp Yuksekova, nabij de stad Hakkari.

Eerder vrijdag hadden rouwenden daar de politie al aangevallen bij de begrafenis van een ander slachtoffer. De politie gebruikte toen pepperspray en waterkannonen om de menigte uiteen te drijven.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl