do 18 januari 2018, 05:08 uur

Turkse trainer neergestoken op voetbalveld

De trainer van de Turkse profvoetbalclub Mersin is tijdens de uitwedstrijd tegen Samsunspor neergestoken op het voetbalveld. De wedstrijd in de Turkse tweede divisie werd plotseling ruw verstoord toen de broer van coach Yuksel Yesilova het veld op liep en de trainer twee keer stak met een mes. Dat meldt De Telegraaf.

Yuksel werd ter plekke behandeld aan zijn verwondingen en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij geen blijvend letsel zal overhouden aan de steekpartij. De dader werd opgepakt en bekende direct. Hij verklaarde dat hij zo handelde vanwege een persoonlijke familievete, aldus de krant.Er is 1 reactie

  1. aimane
    Geplaatst op 2 februari 2011 om 1:26 pm uur.

    vay be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl