vr 19 januari 2018, 06:23 uur

Incidenten bij referendum Turkije

Rond het referendum zondag over een nieuwe grondwet voor Turkije hebben zich enkele incidenten voorgedaan. In de provincie Mersin in het zuiden brak een confrontatie uit tussen rivaliserende groepen Koerden, aldus het Turkse persbureau Anatolia. Militante Koerden probeerden te verhinderen dat andere Koerden hun stem bij de volksraadpleging uitbrachten.

De militanten zouden onder meer met een molotovcocktail en stenen hebben gegooid. De politie gebruikte traangas om de twee partijen uiteen te drijven en arresteerde tien mensen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl