zo 21 januari 2018, 15:17 uur

Turkse profvoetballer Mansiz wordt schaatser

De voormalige Turkse topvoetballer Ilhan Mansiz (35) gaat zijn geluk beproeven in het kunstschaatsen. Het uiteindelijke doel is deelname aan de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotchi. Hij wil daar op het kampioenenbal met zijn partner Olga Bestandigova schitteren in de competitie voor duo’s meldt Het Algemeen Dagblad.

,,Het lijkt misschien een gek verhaal maar we geloven echt dat we ons kunnen plaatsen voor de Spelen”, zegt Mansiz, die het kunstschaatsen in 2007 ontdekte tijdens de Turkse versie van ‘Sterren op het ijs’.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl