ma 18 december 2017, 23:18 uur

Manifest CDA’ers tegen regering met Wilders

Een groep ongeruste CDA’ers heeft een petitie ondertekend tegen regeringssamenwerking met de PVV van Geert Wilders. De ondertekenaars vinden ook de samenwerking door middel van gedoogsteun waar momenteel over wordt onderhandeld onverkropbaar. In hun ogen tornt de PVV aan de grondrechten. Met name Wilders’ voorstellen die het recht op gelijke behandeling en de godsdienstvrijheid zouden inperken, zijn de groep een doorn in het oog.

”De PVV stigmatiseert een aanzienlijke minderheid van onze bevolking, maakt deze tot zondebok voor vrijwel alle problemen van onze samenleving. Zo bedreigt de PVV niet alleen de vrijheden van moslims, maar ook de beginselen van onze rechtsstaat en daarmee de vrijheid van ons allen”, aldus de tekst.

Lokale christendemocratische politici, bestuursleden en de twee oud-Kamerleden Sytze Faber en Ton de Kok zetten hun naam onder het manifest. De tekst verschijnt donderdag in dagblad Trouw en staat ook op de website www.wijstaanvooronzegrondrechten.org.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 12 augustus 2010 om 2:12 pm uur.

    wat heeft dit met Turks nieuws te maken of met Turkije nieuws. Dan is de verlaging van energieprijzen door NUON ook Turks nieuws toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl