wo 17 januari 2018, 19:03 uur

Doden door aanslag op pijplijn Irak-Turkije

Zeker twee mensen zijn omgekomen door een aanslag in het zuidoosten van Turkije op een belangrijke oliepijplijn tussen Irak en Turkije. Een persoon raakte gewond, aldus Turkse veiligheidsbronnen dinsdag. De slachtoffers kwamen om toen hun voertuigen vlam vatten toen ze op het moment van de explosie langs de pijplijn reden, die gedeeltelijk langs een snelweg loopt.

Koerdische rebellen zouden achter de aanslag zitten, schrijft Nu.NL.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 12 augustus 2010 om 2:14 pm uur.

    wie komt dit nou het beste uit?
    Turkije, die wil dat Irak en de VS de PKK in Noord Irak aanpakken, of de PKK die de zwakke plekken in de Turkse economische verhoudingen even in het (internationale) vizier brengt? Of groepen die willen dat er alternatieve routes voor energoe transport uit het Midden Oosten zijn? Zou me niks verbazen als dit geen werk van de PKK is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl