wo 17 januari 2018, 19:10 uur

Tot Turk gebombardeerde Griek wil vergoeding

Een 77-jarige Griek krijgt een schadevergoeding van 200.000 euro omdat een Zweeds zuivelbedrijf hem tegen zijn wil tot Turk ‘bombardeerde’ en hem yoghurt liet aanprijzen. Dat meldden Zweedse media woensdag. De man sierde negen jaar lang de verpakking van de Turkse yoghurt van een zuivelbedrijf uit het Zweedse Jönköping.

De Griek kwam daar afgelopen lente achter, al is niet bekend hoe. Hij was woedend dat hij als Turk werd afgebeeld en vroeg om bijna 5 miljoen euro schadevergoeding. Beide partijen schikken om een rechtszaak te voorkomen. Het zuivelbedrijf wil de schade verhalen op het beeldbureau van wie het de portretfoto van ‘de Turkse man’ kocht.Er zijn 3 reacties

  1. Satcommando
    Geplaatst op 19 juli 2010 om 10:05 am uur.

    Een Griek kan inderdaad nooit geevenaard worden met een Turk. In het bloed van een Turk stroomt trots, eer, vaderlandsliefde en respect. De Griek heeft deze waardes verkocht voor 200000 euro. Het ging de Griek slechts om het geld. Een Griek is het niet waard om zijn gezicht te vertonen op de heerlijke Turkse yoghurts.

  2. aliyazar@live.nl
    Geplaatst op 19 juli 2010 om 9:34 pm uur.

    iste buna sans derler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl