zo 17 december 2017, 22:31 uur

Turkse schadeclaim tegen Jennifer Lopez

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft zich in de nesten gewerkt door eerst een concert op het Turkse deel van Cyprus toe te zeggen, om zich op het laatste moment terug te trekken. Met het optreden zou Jennifer een hotel openen op het Turkse gedeelte van het eiland. Het evenement stond gepland voor 20 Juli.

“Het afzeggen van het concert is niet gedekt in het contract dat ze met ons heeft getekend”, aldus de woordvoerder van het Turkse bedrijf. De Turkse eigenaar van het hotelcomplex start een procedure om 35 tot 40 miljoen dollar schadevergoeding te krijgen van Lopez.Er zijn 2 reacties

  1. Gorkum
    Geplaatst op 15 juli 2010 om 11:21 am uur.

    Beetje heel erg dom van het management van Jennifer. 20 juli is de feestdag waarop in de TRNC de interventie van Turkije met zang & dans wordt gevierd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl