ma 18 december 2017, 21:25 uur

Russische toeristen omgekomen in Turkije

Een bus met Russische toeristen is dinsdag verongelukt bij de Zuid-Turkse badplaats Antalya. Zeker zestien inzittenden zijn omgekomen. Ongeveer 25 anderen raakten gewond. Dat heeft de vicegouverneur van provincie Antalya gemeld. Onder de doden zijn de buschauffeur, de gids en ongeveer veertien Russen.

De bus viel door nog onbekende oorzaak van een brug en kwam in een rivier terecht. Antalya is een van de bekendste toeristische bestemmingen in Turkije. De badplaats wordt vooral bezocht door toeristen uit Duitsland, Rusland en Groot-Brittannië.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl